ΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΨυχαγωγία

22ο Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους “Très Court”- φέτος και ονλάιν

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό 22ο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court.

Χάρη στο ChaniafilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία.

Το Φεστιβάλ είναι διαγωνιστικό με το κοινό και της Ελλάδας να παρακολουθεί και να ψηφίζει συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Φέτος η διοργάνωση προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες παγκόσμιες υγειονομικές συνθήκες και υλοποιείται δια ζώσης – για περιορισμένο αριθμό θεατών- σε Χανιά και Σητεία αλλά ταυτόχρονα πραγματοποιείται online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com για όλους τους φίλους του κινηματογράφου σε όλη την Ελλάδα.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9 το βράδυ συντονιζόμαστε για να απολαύσουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου: 44 ταινίες μέσα σε περίπου δύο ώρες. Θα παρασυρθούμε σ’  ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού.

  • Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 21:00 | Χανιά, Δημοτικός Κινηματογράφος Κήπος, Σητεία, Πεζόδρομος «Πάπιες», Λιμάνι

(η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr)

ΠΗΓΗ: elculture.gr

Show More

Related Articles

Back to top button