ΠολιτισμόςΔήμοιΦιλοθέη-ΨυχικόΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

“Ή Eliza και τα 8 ξωτικά”: Αφηγήσεις παραμυθιών προτείνει ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού

... από τον Οργανισμό "Eliza" εως τις 31 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού σε συνεργασία με τον Οργανισμό “Eliza” με αντικείμενο την παιδική κακοποίηση, μας προτείνει για αυτές τις γιορτινές μέρες αφηγήσεις παραμυθιών από γνωστούς καλλιτέχνες που χαρίζουν ελα σε μικρούς και μεγάλους έχοντας ξεκινήσει ήδη από την Παραμονή των Χριστουγέννων.

8 ξωτικά, 8 παραμύθια, 8 βράδια με το Eliza

“Οι άνθρωποι του Eliza είναι ενθουσιασμένοι. 8 υπέροχα, υπέρλαμπρα και διάσημα ξωτικά ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών, εκεί που ζουν τα ξωτικά, εκεί που γίνονται θαύματα και «ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Γιατί στο ELIZA ο στόχος είναι ένας: να είμαστε εμείς καλά και τα παιδιά μας καλύτερα! 

Καθήστε αναπαυτικά όπου θέλετε: στο πάτωμα με μαξιλάρες, στον καναπέ αγκαλιασμένοι και «συντονιστείτε» στην πλατφόρμα του Eliza για να αφεθείτε στον κόσμο των παραμυθιών. Εκεί, όπου τα πιο απίθανα γίνονται πιθανά και η φαντασία των παιδιών κρατά ακόμη «ζεστή» την παιδική μας ηλικία.

8 διάσημοι πρωταγωνιστές του θεάτρου θα μας αφηγηθούν 8 ιστορίες. Μία για κάθε βράδυ -από την Παραμονή των Χριστουγέννων έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Aφεθείτε σε 8 παραμυθένιες αφηγήσεις μαζί με την οικογένεια σας. Η «παραμυθένια αφήγηση» ξεκινά κάθε βράδυ στις 7μμ ακριβώς και μπορείτε να την απολαύσετε όσες φορές θέλετε από τις 7μμ και μετά. Κάθε βράδυ στις 7μμ θα μπορείτε να δείτε την παράσταση της ημέρας καθώς και αυτές των προηγούμενων ημερών. Την τελευταία ημέρα μπορείτε να δείτε όλες τις παραστάσεις και να απολαύσετε 8 αφηγήσεις σε μία και μόνο παράσταση. Θέσεις υπάρχουν για όλους!

Από: 24 Δεκεμβρίου, 2020 στις 7μ.μ

Έως: 31 Δεκεμβρίου, 2020 στις 7μ.μ

On line, εδώ 

Show More

Related Articles

Back to top button