ΔήμοιΦιλοθέη-ΨυχικόΑλληλεγγύηΔημοτικάΕιδήσεις

1015 σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στη δράση Φιλοθέης- Ψυχικού

Σε συνεργασία με το Όλοι μαζί Μπορούμε για παιδιά που έχουν ανάγκη

Μεγάλη υπήρξε η ευαισθητοποίηση των πολιτών Φιλοθέης- Ψυχικού προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών. Με πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε συγκεντρώθηκαν είδη που θα βοηθήσουν τα παιδιά να φέρουν εις πέρας τη φετινή σχολική χρονιά και θα χαρίσουν για ακόμη μια φορά χαμόγελα.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού εκφράζει με σχετική ανακοίνωση από καρδιάς θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας για τη μέγιστη υποστήριξή τους στη δράση συλλογής σχολικών ειδών για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων οικογενειών με μαθητές στην προσχολική και σχολική ηλικία.

Η δράση υλοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε!

Συγκεντρώθηκαν 1015 σχολικά είδη ( σχολικές τσάντες, κασετίνες, μαρκαδόροι χρώματα, μολύβια, τετράδια, βιβλία, παγούρια, παιχνίδια κ.λ. ) για τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα είδη διανεμήθηκαν από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στις 1 & 2 Οκτωβρίου σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Κατόπιν εισηγήσεως της Αντιδημάρχου κας Γκιζελή Αλίκη, τα εναπομείναντα σχολικά είδη και παιχνίδια προσφέρθηκαν στο Σύλλογο του Αγέννητου Παιδιού για να στηρίξουμε έμπρακτα χάρη στη δική σας συμβολή το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου που έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής 2950 παιδιά.

Show More

Related Articles

Back to top button