ΠολιτισμόςΚινηματογράφος

10ο Athens Open Air Film Festival

Με τη νέα του αφίσα το Φεστιβάλ "αποκτά το δικό του χρυσό αστέρι στον ανοιχτό ουρανό της πόλης"

Tο Athens Open Air Film Festival, ο καλοκαιρινός θεσμός που διοργανώνεται για 10η χρονιά αυτό το καλοκαίρι, από τις Νύχτες Πρεμιέρας, με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) μας καλωσορίζει για το φετινό καλοκαίρι με την αφίσα της διοργάνωσης και μας υπόσχεται μοναδικές βραδυές θερινού cinema.

«Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και διοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας, θα βρίσκεται κοντά σας και αυτό το καλοκαίρi με τη συνεργασία του ΟΠΑΝΔΑ.

Δηλώνουμε το ελπιδοφόρο “παρόν” σε αυτή την πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε και υποσχόμαστε αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες, δωρεάν για το κοινό: Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζουμε εντυπωσιακές drive-in προβολές, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία, επιφυλάσσοντας στο κοινό θρυλικές και ιδιαίτερα αγαπητές του ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά ομάδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και την πρόεδρό του, κα Άννα Ροκοφύλλου, που με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της πολιτιστικής προσφοράς συνεχίζουμε τη συνεργασία μας που με τόση επιτυχία πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια και προχωρούμε στη συνδιοργάνωση και των φετινών μας καλοκαιρινών δράσεων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την αναγκαία ψυχαγωγία και θεραπευτική πολιτιστική συντροφιά στο κοινό, φροντίζοντας για μια απολαυστική και ασφαλή κινηματογραφική εμπειρία.

Με χαρά παρουσιάζουμε σήμερα το δημιουργικό για την 10η έκδοση του Athens Open Air Film Festival, δια χειρός του illustrator, Βασίλη Μέξη.»

Ο δημιουργός γράφει:

«Ξεκινώντας από το 2010, η Αθήνα μεταμορφώνεται κάθε καλοκαίρι σε θερινό σινεμά μέσα από τις προβολές του Athens Open Air Film Festival. Διανύοντας μία πορεία που φέτος μετράει 10 χρόνια, το Φεστιβάλ κάνει τη στάση του στη δική του “Λεωφόρο της Δόξας”. Εκεί “κεντάει” έναν ψάθινο αστερία και έτσι το Athens Open Air Film Festival αποκτά το δικό του χρυσό αστέρι στον ανοιχτό ουρανό της πόλης».

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Show More

Related Articles

Back to top button