ΧαλάνδριΔήμοιΔημοτικάΑθλητικάΝέα

10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος ανακοίνωσε την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής

 Ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς, επιστρέφει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία, η 10η κατά σειρά διοργάνωση απευθύνεται σε  μεγάλους και μικρούς.

«Απολαμβάνουμε τον αγώνα, την κοινωνική συναναστροφή και τις ομορφιές της Ρεματιάς, καθώς μέρος του αγώνα διεξάγεται κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης», ανέφερε ο Δήμος, προσθέτοντας: «Πρόκειται ίσως για τον μοναδικό αγώνα δρόμου εντός πόλης, ο οποίος διεξάγεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον».

Τρεις διαδρομές 

11   χλμ.  Ανδρών – Γυναικών 08:30
5,5 χλμ.  Ανδρών – Γυναικών 10.15
1   χλμ.  Παιδιών 11.15

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά σε αυτόν τον σύνδεσμο. Κατάθεση δηλώσεων γίνεται έως και την Κυριακή 17/09/23 στις 23:59, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» (Λ. Πεντέλης 146) – τηλ.: 210 68 19 350 & 210 68 56 410 – email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr

Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα

Κάλεσμα εθελοντών

Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα, ο Δήμος απευθύνει και πάλι πρόσκληση στους εθελοντές. «Η συμμετοχή τους σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης του Χαλανδρίου είναι πολύτιμη. Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα», ανέφερε η διοίκηση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής και την αποστείλουν στο email agonasrematiashalandriou@halandri.gr  ή να την καταθέσουν στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας». Οι δηλώσεις μπορεί να σταλούν μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Χάρης Μαυρουδής: «Τρέχουμε για τη χαρά του αθλητισμού»

Σε μήνυμα του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού τόνισε «Ο αγαπημένος αγώνας δρόμου στη Ρεματιά μας έρχεται. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι/ες εκεί για να απολαύσουμε τη χαρά του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στηρίζουμε τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ο αριθμός των οποίων τριπλασιάστηκε μέσα σε τέσσερα χρόνια. Το επόμενο ραντεβού μας δίνεται από τώρα για το Δεκέμβριο, στον Νυχτερινό Αγώνας Δρόμου – Run the Christmas Night. Η πόλη μας έχει πια τις αθλητικές διοργανώσεις, τις αθλητικές υποδομές και τον αθλητισμό που της αξίζει. Αθλητισμό για όλους και υποδομές που αποτελούν δημόσιο αγαθό», σημείωσε ο Χάρης Μαυρουδής.

 

Show More

Related Articles

Back to top button