ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Όλγα Πολίτη: Πώς εκβίαζαν αντιδήμαρχο με γυμνές της φωτογραφίες

Η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες.

Όπως ανέφερε στο Star η Όλγα Πολίτη, φαίνεται πως κάποιοι την εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες δεν ήταν αληθινές.

Μάλιστα, προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψε η ίδια, οι εκβιασμοί φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα. Τότε ήταν που είδε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο Ίντερνετ. Μετά τις φωτογραφίες, ακολούθησαν μηνύματα στο email της, που έγραφαν: «Δείτε την Όλγα γυμνή».

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με mail και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουνε πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό» είπε η κ. Πολίτη.

Μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθούν οι εκβιαστές.

«Θα το φτάσω εκεί που πρέπει να το φτάσω. Μέχρι να βγει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν οι υπαίτιοι. Αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί. Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να είναι δυνατές και στο τέλος οι αλήθεια θα φανεί» είπε χαρακτηριστικά.

Show More

Related Articles

Back to top button