ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το έτος 2021

Την περασμένη Πέμπτη, σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, ψηφίστηκε  ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων για το έτος 2021.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, ο προϋπολογισμός αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διοίκησης για τη λειτουργία ενός Δήμου και είναι απαραίτητος για την πραγματοποίηση των αναπτυξιακών του στόχων.

“Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, για μια ακόμα χρονιά κατάφερε να έχει έγκαιρα τη θετική εισήγηση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είναι ισοσκελισμένος και ότι έχουν τηρηθεί όλες οι οδηγίες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου μας, τα τελευταία χρόνια είναι από τους πρώτους που κατατίθεται σε Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς καμία παρατήρηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθυστέρηση όσον αφορά στην υλοποίηση των έργων και δράσεων, που στόχο έχουν την ανάπτυξη, τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαριστεί ιδιαίτερα την κα Άννα Μαρία Τσικρικώνη, π. Αντιδήμαρχο Οικονομικών, την κα Βίκυ Νικάκη νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών, τη Διευθύντρια, τους Προϊσταμένους και όλο το προσωπικό της Οικονομικής Υπηρεσίας, για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους, που οδήγησε για μια ακόμα χρονιά στην κατάρτιση ενός ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και πλήρως εναρμονισμένου με τα οικονομικά δεδομένα προϋπολογισμού.”

 

Show More

Related Articles

Back to top button