Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Χάρης Ρώμας: Δεν βυθίζομαι…

Δείτε το βίντεο

Μάλλον όντως βυθίζεστε κ. Ρώμα για να φτάσετε, τρεις μέρες πριν τις εκλογές να σας φταίει ο Τύπος.

https://fb.watch/nu4nscUK-b/     δείτε το βίντεο

Μάλλον, φοβάστε  ότι δεν μπορείτε άλλο να πείσετε τους πολίτες να σας ψηφίσουν, με επιχειρήματα και προτάσεις για την πόλη και έτσι αυτοπαρουσιάζεστε ως θύμα προπαγάνδας για να τους κάνετε να σας συμπαθήσουν.

Εμείς πάντως, δεν γράψαμε κάτι κακό για εσάς, παρά μόνο ότι «βυθίζεστε» στα προγνωστικά και στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται – εδω και καιρό – στον Τύπο.  Οι οποίες δίνουν την πρωτιά και ενδεχομένως από τον πρώτο γύρο, στον νυν Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο και εσάς σας δείχνουν τρίτο. Δεν γράψαμε κάτι που δεν ισχύει.

Για την ιστορία, ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, δημοσκόπηση ειδησιογραφικού σάιτ κατέγραφε ότι “Στο δήμο Χαλανδρίου ο προερχόμενος από την Αριστερά, νυν δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, φαίνεται να κερδίζει εύκολα τους αντιπάλους του, και, μάλιστα, από τον α΄ γύρο με ποσοστό 50,1%. Δεύτερη πλασάρεται η υποψήφια της παράταξης της ΝΔ στο δήμο που κυβέρνησε επί σειρά ετών πριν το 2014 (Ζαφειρόπουλος, Κουράσης), Κρίστη Αγαπητού με 22,1% και τρίτος ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Χάρης Ρώμας με 16%. Και οι δύο σε τυχόν δίδυμο β΄ γύρου, χάνουν με συντριπτικά ποσοστά από τον νυν δήμαρχο”.

Καλή τύχη στις εκλογές – Καλή συνέχεια στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Show More

Related Articles

Back to top button