ΒριλήσσιαΠολιτικήΔημοτικάΝέα

Φούντωσε πάλι ο πόλεμος Ντινόπουλου-Πισιμίση στα Βριλήσσια

Σε δυο κομμάτια -και πάλι- η τοπική «νεοδημοκρατική» παράταξη, μεταξύ των δυο «γαλάζιων» δημοτικών παρατάξεων στα Βριλήσσια, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην πόλη.

Η αρχή έγινε με τον Αργύρη Ντινόπουλο που μέσω της ιστοσελίδας του vrilissiapress και με δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πως ο Πισιμίσης «μαιμούδεψε» την ανάρτηση του Άδωνι», επιτέθηκε στον επικεφαλής της «Νέας Πνοής», Γιάννη Πισιμίση κατηγορώντας τον ότι παραποίησε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην ανάρτηση του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στη συνάντηση «με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων και επικεφαλής της Νέας Πνοής» χωρίς να τον κατονομάσει ή να γράψει κάτι περισσότερο, πέραν του ότι συζήτησαν «για τα προβλήματα της περιοχής και τη γενική κατάσταση της χώρας».

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο κ. Πισιμίσης σε ανακοίνωση του μεταφέρει δηλώσεις θερμής υποστήριξης του κ. Γεωργιάδη προς το πρόσωπο και τον συνδυασμό του.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, η οποία στηρίζει τον κ. Πισιμίση και με ανακοίνωση της υποστήριξε ότι  το Δελτίο Τύπου εκδόθηκε από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Βριλησσίων και ότι τα όσα αναφέρει είναι απολύτως αληθή.

Η ανακοίνωση της ΝΔ Βριλησσίων αναφέρει μεταξύ άλλων: ” Αυτό στο οποίο αναφέρεστε είναι δελτίο τύπου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων και όχι του Γιάννη Πισιμίση. Το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, μέρος του οποίου δημοσιεύετε και εσείς, είναι απολύτως αληθές. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν τα 55 μέλη της Νέας Πνοής που ήταν παρόντα καθώς και σύσσωμο το 10μελες ΔΣ της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Βριλησσίων. Σταματήστε επιτέλους τα κατασκευασμένα ψέματα κύριε Ντινόπουλε”.

*Oι φωτογραφίες από την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη και την ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ, έχουν ληφθεί από την ιστοσελίδα vrilissiapress.gr 

 

Show More

Related Articles

Back to top button