ΑπόψειςΑρθρογραφία

Υπόθεση Κολωνού: Προστατεύουν πάλι κάποιους;

Αν στο στικάκι της προέδρου των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, βρίσκονται τα ονόματα πολιτικών ή άλλων επιφανών επωνύμων, που εμφανίζονται να βιάζουν ανήλικα παιδιά, τότε θα πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες και να αποκαλυφθούν τα ονόματα τους.

Όπως είπε η καταγγέλλουσα, ο βιαστής-μαστροπός-παιδεραστής Μίχος έφερνε στον οίκο ανοχής της, κι άλλα ανήλικα παιδιά, όπως και τη 12χρονη και τα «εξέδιδε σε πελάτες της, εκ των οποίων πολλοί επώνυμοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολιτικοί».

Θα την καλέσουν οι αρχές και πότε για να μάθουμε εάν ισχύουν αυτά ή όχι. Κι εάν επαληθευτούν να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες;

Ερωτήματα τίθενται και για το εάν και πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και των άλλων διαπιστωμένων όπως λένε, βιαστών της 12χρονης.

Όλα και σε αυτή την υπόθεση, φαίνεται να προοιωνίζονται καθυστερήσεις και εν μέσω οχλαγωγίας από ορισμένα ΜΜΕ που αποπροσανατολίζει και θολώνει τα νερά.

Με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνει κι άλλο η καχυποψία των πολιτών, για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από τα πρόσωπα που φέρονται να θέλησαν ή να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη στον Κολωνό αλλά και τα άλλα θύματα που φαίνεται ότι είχε ο Μίχος.

Μεγαλώνει και η καχυποψία ότι πιθανόν να βρεθούμε κι εδώ μπροστά  σε μια επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη και μια προσπάθεια συγκάλυψης ή προστασίας κάποιων ισχυρών προσώπων.

Και δεν είναι δυνατόν να παγιωθεί ως κοινωνική συνείδηση ότι ζούμε σε μια χώρα όπου το έγκλημα των ισχυρών, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα από το  πιο αποτρόπαια, όπως είναι η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, πάντα θα συγκαλύπτονται.

Ο Καθένας

Show More

Related Articles

Back to top button