ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία – Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός από πυροβολισμούς

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς έξω από καφετέρια με ναργιλέδες.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο νεκρός δεν έχει καμία σχέση με την παρέα των 7 Αλβανών που διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:40 όταν παρέα Αλβανών, 7 ατόμων, βρέθηκε σε καφετέρια με ναργιλέδες, και άρχισε να διαπληκτίζεται ακόμη και πριν κάτσει στο τραπέζι. Μετά από λίγη ώρα, οι Αλβανοί βγήκαν έξω από την καφετέρια, φωνάζοντας και συνεχίζοντας τον καυγά. Μάλιστα, ένας από τη συγκεκριμένη παρέα, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

Μια από τις σφαίρες βρήκε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν Αλβανό που βρισκόταν τυχαία στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι οι Αλβανοί μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των δραστών.

Στο σημείο βρέθηκε ένα τζιπ, το οποίο ελέγχεται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς, προκειμένου να βρεθεί οποιοδήποτε ίχνος των δραστών.

Show More

Related Articles

Back to top button