ΠολιτικήΕλλάδαΕιδήσεις

Το Twitter “κατέβασε” το λογαριασμό του Ν. Μιχαλολιάκου

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δε δίστασε να κάνει φασιστικές αναρτήσεις ακόμη και μετά την καταδίκη του

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φαίνεται ότι δεν δίστασε να  προχωρήσει σε φασιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στο Twitter ακόμα και μετά την ιστορική απόφαση στην δίκη της Χ.Α.

έες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ποινών για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ακόμη περιμένει την ετυμηγορία των δικαστών αναφορικά με τις ποινές, προχώρησε σε ένα ακόμη προκλητικό tweet δείχνοντας ότι παραμένει αμετανόητος για τις φασιστικές και ρατσιστικές του ιδέες.

«Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας» έγραψε ο «φύρερ» της Χρυσής Αυγής.

Λίγο μετά την παραπάνω δημοσίευση ο λογαριασμός του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέβηκε, καθώς παραβίαζε τους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου, όπως έγινε γνωστό.
«Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Πηγή: lifo.gr
Show More

Related Articles

Back to top button