ΔήμοιΠεντέληΕιδήσεις

Ο Βλάσσης Σιώμος εισηγήθηκε προτάσεις της ΚΕΔΕ για θέματα πολιτικής προστασίας

Στην  2η Συνεδριακή Διάσκεψη  της Θεσσαλίας που διοργανώθηκε  με τηλεδιάσκεψη από την  Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «Δυνατή Αυτοδιοίκηση, για ισχυρές Τοπικές Κοινωνίες», ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας,  Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.ΠΑ.Π. Βλάσσης Σιώμος εισηγήθηκε τις προτάσεις της ΚΕΔΕ για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Την  Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε  η 2η Συνεδριακή Διάσκεψη Θεσσαλίας από την  Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «Δυνατή Αυτοδιοίκηση, για ισχυρές Τοπικές Κοινωνίες».

Στην 2η αυτή Συνεδριακή Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας,  Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.ΠΑ.Π. Βλάσσης Σιώμος εισηγήθηκε τις προτάσεις της ΚΕΔΕ για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Μετά την παρουσίαση της εισήγησης  ο Βλάσσης Σιώμος αφού ευχαρίστησε όλους για την προσοχή τους , ζήτησε από όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν  προτάσεις και παρατηρήσεις για να συμπληρωθούν και να βελτιωθούν οι προτάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Αναλυτικά η εισήγηση του Βλάσση Σιώμου:

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΗ ΣΙΩΜΟΥ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: thessi.gr

Show More

Related Articles

Back to top button