Ειδήσεις

Τζέικομπ Μπλέικ: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, δεν υπάρχει παρά ο πόνος» (VIDEO)

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο του Αφροαμερικανού που δέχτηκε ένοπλη επίθεση από αστυνομικό

Μήνυμα έστειλε μέσα από το νοσοκομείο, ο Αφροαμερικανός Τζέικομπ Μπλέικ, εκ των τελευταίων θυμάτων αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, που δέχτηκε επτά σφαίρες στην πλάτη από αστυνομικό και κινδυνεύει με παραλυσία από τη μέση και κάτω. 

Ο 29χρονος πατέρας έξι παιδιών στο βίντεο προειδοποιεί ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά σε λίγα λεπτά.

«Τη ζωή σας και όχι μόνο τη ζωή σας, τα πόδια σας τα οποία χρειάζεστε για να κινείστε και να προχωράτε στη ζωή, όλα μπορούν να σας τα πάρουν έτσι», αναφέρει στο βίντεο – που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Σάββατο από τον δικηγόρο του Μπεν Κραμπ και έχει ήδη περισσότερα από 400.000 views στο You Tube.

«Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, δεν υπάρχει παρά ο πόνος», λέει ο Τζέικομπ Μπλέικ. «Πονάω όταν αναπνέω, πονάω όταν κοιμάμαι, πονάω όταν αλλάζω πλευρό, πονάω όταν τρώω».

«Σας παρακαλώ, σας λέω ότι πρέπει να αλλάξετε τις ζωές σας. Μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να μαζέψουμε μερικά χρήματα, να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για τους ανθρώπους μας, διότι χάθηκε πολύς χρόνος», τονίζει.

Δείτε το video ΕΔΩ

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button