Βριλήσσια

“Φυγή” Δημητρέλλου για Περιφέρεια – Νέα απώλεια για “Νέα Πνοή”

Νοσηρό κλίμα στην "γαλάζια παράταξη" των Βριλησσίων

Νέο σεισμό στην τοπική παράταξη της ΝΔ στα Βριλήσσια, προκάλεσε η “φυγή” του γιατρού Βαγγέλη Δημητρέλλου, για την Περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Ο δρ. Δημητρέλλος, νυν δημοτικός σύμβουλος και διευθύνων στέλεχος στο Σισμανόγλειο, αποτελούσε ένα από το πιο ισχυρά πρόσωπα -για κάποιους ο πιο δημοφιλής- της δημοτικής παράταξης της Νέας Πνοής και πλέον θα διεκδικήσει μια θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα, αφήνοντας τον Δήμο και την “τοπική Δεξιά” η οποία βρίσκεται σε κατάσταση “εμφυλίου”.

Πρόκειται για μια ακόμη και μάλιστα ηχηρή απώλεια για την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου στον δρόμο προς τις εκλογές. Μια ακόμη σημαντική αποχώρηση που προηγήθηκε ήταν αυτή της Κατερίνας Χρυσοπούλου και η ένταξη της στο ψηφοδέλτιο του Αργ. Ντινόπουλου. Αποχώρηση που συνδυάστηκε με τις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες διαδοχής του πρώην Δημάρχου Κ. Ιωαννίδη απο τον Γιάννη Πισιμίση.

Η “φυγή” Δημητρέλλου για την Περιφέρεια αποδυναμώνει κι άλλο την Νέα Πνοή στον δρόμο προς τις εκλογές όπου θα έχει να αντιμετωπίσει τον Αργύρη Ντινόπουλο που διεκδικεί την επαναφορά του στον Δήμο κόντρα στην παράταξη με την οποία στο παρελθόν κέρδισε την Δημαρχεία άλλα και τον Κώστα Παπασπηλίου ο οποίος επιδιώκει να αντλήσει ψήφους από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει έναν ενδοπαραταξιακό εμφύλιο που εξελίσσεται στο προσκήνιο αλλά και παρασκηνιακά, λαμβάνοντας νοσηρές διαστάσεις.

Ενδεικτικό του κλίματος και της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί στην τοπική “γαλάζια” παράταξη ήταν και η ανάρτηση στο διαδίκτυο του πρώην Δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη με την οποία “φωτογραφίζει” τοπικό δεξιό στέλεχος που φέρεται να ανήκει πλέον στο στρατόπεδο Ντινόπουλου:” Μετά τις πολιτικές αήθειες του καλοχαιρέτα, άρχισαν και οι απειλές: ευτραφές υποκείμενο γνωστό για την τάση του στην …ευσυγκίνητη περιαυτολογία, τηλεφωνεί σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να τους αποτρέψει, με το επιχείρημα ότι (άκουσον άκουσον) τα παιδιά τους δεν θα έχουν στο μέλλον… την υποστήριξη που επιθυμούν (!).  Όταν βλέπεις τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη….”

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button