ΧαλάνδριΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Σ. Ρούσσος: Σταθερά αντίθετος για την συγχώνευση της ΔΟΥ- Κατεβάζει σχέδιο Ψηφίσματος (Ηχητικό απόσπασμα)

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου χαρακτηρίζει άδικη τη υλοποίηση της συγχώνευσης για δημότες και εργαζομένους

Την εκτίμηση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με το θέμα της συγχώνευσης της εφορίας Χαλανδρίου και τη μεταφορά των υπηρεσιών της στην εφορία Χολαργού διατύπωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, με συνέντευξη που παραχώρησε στο vrilissiapress, και ζήτησε αναστολή εφαρμογής της απόφασης.

O δήμαρχος Χαλανδρίου ανακοίνωσε ότι σήμερα το πρωί η διοίκηση του Δήμου, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων θα βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων στην εφορία, έξω από το κτίριο της Δ.Ο.Υ., για να υποστηρίξουν το δίκαιο αίτημα τους να παραμείνει η υπηρεσία στο Χαλάνδρι.

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου έχει ήδη αποστείλει στις λοιπές δημοτικές παρατάξεις σχέδιο ψηφίσματος που απορρίπτει τη συγχώνευση της εφορίας Χαλανδρίου, ενώ ο ίδιος ο κ. Ρούσσος, όπως δήλωσε, επιδιώκει συνεννόηση με το δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη και τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά για το θέμα.


Υποστήριξε δε ότι η συγκεκριμένη συγχώνευση είναι άδικη γιατί θα πλήξει συνολικά την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα δυσκολέψει τους επαγγελματίες σε μια ήδη δυσμενή συγκυρία, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ανακύπτουν για εργαζόμενους και πολίτες από τη συστέγαση τόσων υπαλλήλων σε ένα κτίριο, σε περίοδο πανδημίας που απαιτεί τήρηση αυστηρών μέτρων προστασίας για την ασφάλεια όλων.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο δήμαρχος Χαλανδρίου ζητά να ανασταλεί η απόφαση της συγχώνευσης των δύο εφοριών και να επανεξεταστεί το θέμα. Το αίτημα αυτό το έχει ήδη γνωστοποιήσει, όπως είπε, στο διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δήμαρχου Χαλανδρίου ΕΔΩ

Show More

Related Articles

Back to top button