Ψυχαγωγία

Στο Netflix o Παπακαλιάτης και το Maestro. Πρεμιέρα 19/12

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι το πρώτο ελληνικό περιεχόμενο που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο και δημοσιεύτηκε στο protothema.gr.

Η σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 19 Δεκεμβρίου για την Ελλάδα και την Κύπρο  ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα βγει απο τις αρχές της νέας χρονιάς.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ιστοσελίδα:  «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Δημοσιεύματα ανέφεραν εδώ και καιρό πως η σειρά θα βρισκόταν στη λίστα του Netflix και πλέον, είναι επίσημο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, εξασφαλίζοντας κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο, μια υψηλή θέση στον πίνακα τηλεθέασης.

 

Show More

Related Articles

Back to top button