ΒριλήσσιαΚοινωνίαΝέα

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ απέκτησαν τα Βριλήσσια

Μια ακόμα σημαντική κοινωνική δομή απέκτησε η πόλη των Βριλησσίων, με την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ «Δέσπω», τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιουλίου, παρουσία υπουργών, εκπροσώπων του Δήμου Βριλησσίων και της Αυτοδιοίκησης και 30 κοινωνικών φορέων από όλη την Αθήνα.

Τον Δήμο Βριλησσίων εκπροσώπησαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ Βούλα Αρσένη – Λάμπρου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Η κα. Βούλα Αρσένη – Λάμπρου συνεχάρη την επικεφαλής της Δομής, κ. Προκοπάκη για το έργο της και τον κ. Νικόλσκι για την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

«Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί, όπως πάντα αναφέρει ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, τον οποίο εκπροσώπησα μεταφέροντας τον χαιρετισμό του, ενώ εκφράσαμε την συμπαράσταση μας, αλλά και την κάθε στήριξή μας, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κωνσταντίνο Βαφειάδη, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στα εγκαίνια», δήλωσε η κ. Αρσένη – Λάμπρου.

O κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης ανέφερε πως «μαζί με την Αντιδήμαρχο Αρσενη Λαμπρου Βουλα είχαμε την τιμή και την χαρά να παραβρεθούμε, εκπροσωπώντας τον Δήμο Βριλησσίων, στα εγκαίνια της ΣΥΔ «Δέσπω» στα Βριλήσσια. Μια σημαντική εξέλιξη στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης και αποϊδρυματοποίησης των ατόμων με νοητική αναπηρία αλλά και της εφαρμογής της κοινωνικής συμπερίληψης στην πράξη».

Show More

Related Articles

Back to top button