ΠεριβάλλονΠεντέληΝέαΕιδήσεις

ΣΠΑΠ: Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με επικεφαλής τον πρόεδρο του, αντιδήμαρχο Πεντέλης, αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό, καθάρισε από μπάζα, σκουπίδια, χόρτα και απομάκρυνε παλιές κολώνες της ΔΕΗ στο παρκάκι βορειοδυτικά του ζαχαροπλαστείου Μπάκα στην Πεντέλη.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Ο Σύνδεσμός μας κάθε χρόνο συνδράμει τους Δήμους – Μέλη μας όπου χρειάζονται βοήθεια. Εχθές και σήμερα πραγματοποιήσαμε και ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό από ξερά χόρτα, πούσια, σκουπίδια, μπάζα και απομακρύναμε παλιές κολώνες της ΔΕΗ καθώς και τα επικίνδυνα κλαδιά του πάρκου που βρίσκεται βορειοδυτικά του ζαχαροπλαστείου Μπάκα στην Πεντέλη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις μας και επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα και μέσο προκειμένου να βοηθήσουμε κατά το δυνατόν τους Δήμους – Μέλη μας.

Εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου έχουμε ξεκινήσει και θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους – Μέλη μας με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων – Μελών του ΣΠΑΠ.

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί στον περιφερειακό δρόμο Αγίου Πέτρου – Διονύσου για απομάκρυνση μπαζών και σκουπιδιών

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Προϊόντων Εσκαφών ΣΕΔΠΕΚΑΤ που για ακόμα μία φορά μας συνδράμουν απολύτως αφιλοκερδώς, σε καθαρισμό περιοχής όπως ακριβώς μας είχαν συνδράμει και στον καθαρισμό του Λατομείου Μουζάκη στο Πεντελικό».

Show More

Related Articles

Back to top button