ΚόσμοςΝέα

Πύθωνας κατάπιε γυναίκα ζωντανή στην Ινδονησία

H Γουάγκ Μα στάλθηκε από την οικογένεια της για να μαζέψει τη σοδειά σε χωράφι με καλαμπόκια. Ένας πύθωνας επτά μέτρων κατάφερε να την παγιδεύσει και να την καταπιεί ζωντανή.

Σύμφωνα με την Washington Post και το Jakarta News, η γυναίκα ζει σε νησί της Ινδονησίας. H σοδειά καλαμποκιού της οικογένειας της, βρισκόταν λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της. Όταν άργησε να επιστρέψει, οι συγγενείς της, μαζί με άτομα από το χωριό ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Τα ίχνη της βρέθηκαν αμέσως, το ίδιο και οι σαγιονάρες που φορούσε, αλλά και το μαχαίρι που είχε μαζί της, υπό τον φόβο της επίθεσης αγριόχοιρων. Τελικά, σε κοντινή απόσταση, ξεπρόβαλε ένας δικτυωτός πύθωνας, του οποίου το στομάχι ήταν εμφανώς πρησμένο.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας κατάφεραν αρχικά να σκοτώσουν το φίδι και στη συνέχεια να ανοίξουν την κοιλιά του. Προς μεγάλη τους έκπληξη και ανακούφιση βρήκαν την Γουάγκ Μα αρτιμελή κα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες, ζωντανή.

Ένας δικτυωτός πύθωνας συνήθως παγιδεύει το υποψήφιο θύμα του με μια δαγκωνιά, το αφήνει αναίσθητο και στη συνέχεια το περικυκλώνει, μέχρι τη στιγμή που θα χάσει την αναπνοή του. Στη συνέχεια, το καταπίνει.

Πηγή: news247.gr

Tags
Show More

Related Articles

Close