ΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Πρόκριση Πετρούνια στου Ολυμπιακούς Αγώνες: “Σκοπός είναι να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο Τόκιο”

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε εχθές στην Ελλάδα από την Ντόχα, όπου όχι μόνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, αλλά προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, και οι δύο κόρες του. «Κατέθεσα την ψυχή μου για να πάρω αυτή την πρόκριση. Αυτή η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη. Το σκορ που χρειαζόμουν πιθανότατα είναι χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Κατάφερα να πάρω παραπάνω. Η πίεση ήταν μεγάλη και δεν ήταν αγώνας για καρδιακούς», είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ενώ φωτογραφήθηκε με το χρυσό μετάλλιο που έλαβε την Παρασκευή (25/6).

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του μίλησε για την προσπάθειά του που θα τον οδηγήσει σε λίγες εβδομάδες στο Τόκιο. «Να προσπαθείς ότι και να κάνεις στη ζωή σου να το κάνεις πολύ καλά. Να το θέλεις και να το πιστεύεις πάρα πολύ. Ρισκάραμε με το χειρουργείο και το ξέραμε. Πιστέψαμε όμως και φέραμε την πρόκριση έστω και στο παραπέντε. Την αφιερώνω στην οικογένεια μου. Σκοπός είναι να ακουστεί ο εθνικός ύμνος στο Τόκιο. Μετά από αυτή την πρόκριση που την πάλευα δυο χρόνια είμαι πιο ελαφρύς ψυχολογικά. Αυτό που θέλω είναι να πάρω το αεροπλάνο και να πάω στο Τόκιο. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Πηγή: athensvoice.gr

Show More

Related Articles

Back to top button