ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Πρωτομαγιά: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Το προσεχές τριήμερο, το Σαββατοκύριακο αναμένεται ο καιρός να βελτιωθεί με την κακοκαιρία να επιστρέφει την Πρωτομαγιά με βροχοπτώσεις και με καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Πρόγνωση για το Σάββατο 29-04-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου στα κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πρόγνωση για την Κυριακή 30-04-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Προοπτική για τη Δευτέρα 01-05-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά όπου στα κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Show More

Related Articles

Back to top button