ΚοινωνίαΑπόψειςΕλλάδαΑρθρογραφία

Ποια είναι τα 213 τέρατα που θέλαν να βιάσουν τη 12χρονη;

Οι πελάτες του βιαστή-παιδεραστή-μαστροπού Ηλία Μίχου στον Κολωνό, είναι το ίδιο εγκληματίες με εκείνον. Και έχει ενδιαφέρον πραγματικά να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι 10 που πρόλαβαν και πήγαν με το 12χρονο θύμα και οι άλλοι 213 που ζήτησαν ραντεβού, για να τη βιάσουν κι αυτοί .

Να μάθουμε μήπως τελικά στο πελατολόγιο του, υπάρχουν κι άλλοι σαν κι αυτόν, «ευυπόληπτοι», «οικογενειάρχες», «θρησκευόμενοι», «πατριώτες» και «πολιτικοί παράγοντες με υψηλές διασυνδέσεις».

Να μάθουμε, μήπως και καμία από αυτές τις υψηλές πολιτικές αλλά και εκκλησιαστικές διασυνδέσεις, ήθελαν κι εκείνοι όπως ο «καλός άνθρωπος» Μίχος, να γευτούν το κορμί μιας 12χρονης.

Ζουν ανάμεσα μας όλοι αυτοί. Κι αφού δεν βρήκαν τώρα «φρέσκο κρέας», θα συνεχίσουν να ψάχνουν. Και κάποιοι από αυτούς, μπορεί και να ζητήσουν και τη ψήφο μας.

Ευκαιρία και για όσους «αφελείς» πολιτικούς την πάτησαν από την όποια επαφή τους με τον πολιτικό παράγοντα Μίχο, με τον οποίον πολλοί φωτογραφίζονταν και αγκάλιαζαν, να το ξανασκεφτούν με ποιους ανθρώπους έρχονται σε επαφή, ποιους εμπιστεύονται και ποιους βοηθάνε να εξελιχθούν. Πολλά μαζεύτηκαν τελευταία. Ας ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην περίμετρο τους, λοιπόν.

Υ.Γ. Δεν έχει καμία σημασία, εάν ήταν ο μαστροπός μέλος κάποιου συγκεκριμένου κόμματος. Έχει σημασία, το οποιοδήποτε κόμμα να μη προσπαθήσει να σώσει ή να ρίξει στα μαλακά, τον βιαστή (και το πελατολόγιο του). Έχει σημασία να μην έχουμε κι άλλον… Λιγνάδη.

Ο Καθένας

Show More

Related Articles

Back to top button