ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΝέαΕιδήσεις

Περιοδεία μελών ΚΚΕ σε δημοτικά σχολεία του Χολαργού

Περιοδεία πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα, την Παρασκευή το πρωί, στο 2ο και 3ο δημοτικό Χολαργού.

Στην συνομιλία που είχαν με τους εκπαιδευτικούς η Βαγγελιώ Πλατανιά τόνισε ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Δεν έχουμε αυταπάτες, την επόμενη των εκλογών η κυβέρνηση που θα αναδειχθεί θα συνεχίσει να κινείται στις αντιλαϊκές ράγες ακολουθώντας την πολιτική που ενισχύει τους λίγους εις βάρος των αναγκών της μεγάλης πλειοψηφίας. Έχουν δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που καθορίζουν τη ζωή μας.

Οι εκπαιδευτικοί έχετε πείρα τόσο από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, με το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού, τις περικοπές στο μισθό, τους χιλιάδες αναπληρωτές που κάθε χρόνο αναπληρώνουν τον εαυτό τους, την αξιολόγηση, τα 27αρια τμήματα μαθητών, την τράπεζα θεμάτων, την ελάχιστη βάση εισαγωγής και πολλά άλλα. Αυτή η πολιτική δεν είναι μονόδρομος.

Το ΚΚΕ έχει δεσμεύσεις μόνο απέναντι στο λαό, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του στη διεκδίκηση της ικανοποίησης των αναγκών του. Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση στη νεολαία έγινε την Τετάρτη, όπου η Πανσπουδαστική Κ.Σ., η φοιτητική παράταξη της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη. Μπορεί σε αυτές τις εκλογές το ΚΚΕ να βγει ενισχυμένο σε ποσοστό, να βγει πιο δυνατός ο λαός και το κίνημά του, να πάρουμε ανάσες ανακούφισης, να περεμποδισουμε παλιά και νέα αντιλαίκα μέτρα, να έχουμε νέες κατακτήσεις και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία προς όφελος του λαου”.

Show More

Related Articles

Back to top button