ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Πεντέλη: Ο Ηλίας Τσουχνικάς στο πλευρό της Νατάσας Κοσμοπούλου

Ακολουθώντας την προσχώρηση της Ελένης Πολίτη στο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Πεντέλης Νατάσας Κοσμοπούλου, ο Ηλίας Τσουχνικάς, έρχεται με μια δήλωση στήριξης του νέου σχήματος αναλύοντας τις θέσεις του και δίνοντας το στίγμα του σχετικά με το πως βλέπει ένα σύγχρονο και διαφανή δήμο μέσα από τη νέα του προσπάθεια για το καλό της πόλης.

Η δήλωσή του:

“Όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής μου πορείας, με έχετε γνωρίσει πολύ καλά. Έχουμε οικοδομήσει διαχρονικά σχέση εμπιστοσύνης μέσα από κοινές προσπάθειες, πρωτοβουλίες και αγώνες. Από την πλευρά μου, προσπάθησα να σταθώ αντάξιος των ευθυνών και της εμπιστοσύνης που μου δείξατε, εργαζόμενος ακούραστα για να επιλυθούν τα εκάστοτε προβλήματα· για να προάγουμε την πόλη μας.

Θεωρώ ότι στις νέες συνθήκες που διανοίγονται για την πρόοδο του τόπου μας χρειάζονται προϋποθέσεις και όραμα.

Προϋποθέσεις: Ηθική, διαφάνεια, λογοδοσία, χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, διαβούλευση και συμμετοχή του πολίτη.

Όραμα: Δήμος οργανωμένος με βάση τα σύγχρονα πρότυπα, αναπτυξιακός, κοινωνικά δίκαιος, δημοκρατικός, συμμετοχικός και κοινωνικά ευαίσθητος. Με γνώση, επάρκεια, προοπτική και άφθαρτα στελέχη που θα δώσουν νέα διάσταση στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τίποτα στην τύχη του. Η πόλη μας χρειάζεται, μια νέα αντίληψη, μια νέα κατεύθυνση και σε αυτήν την προοπτική οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε. Το χρωστάμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στη ζωή μας και κυρίως στη ζωή των παιδιών μας! Όλοι μαζί, πέρα και ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και πολιτικές τοποθετήσεις.

Με αυτές τις σκέψεις στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Νατάσα Κοσμοπούλου που όλα αυτά τα χρόνια τις αυτοδιοίκητικης της πορείας έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε όλους, πρόθυμη να ακούσει τα προβλήματα και ν’ αγωνιστεί για τις λύσεις τους. Πιστεύω πως θα είναι μια εξαιρετική δήμαρχος η οποία θα διοικήσει με δημοκρατικές αρχές και πνεύμα συνεργασίας. Θα κάνει τον τόπο μας πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και πιο δυνατό, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων του.”

Show More

Related Articles

Back to top button