Αγία ΠαρασκευήΠολιτικήΝέα

Πατάνε «γκάζι» οι προεκλογικές διεργασίες στην Αγία Παρασκευή

Ζορμπάς με Φ. Αλεξόπουλο – Σταθόπουλος με νέα πρόσωπα

Ζορμπάς με Φ. Αλεξόπουλο – Σταθόπουλος με νέα πρόσωπα

Ξεκίνησαν από νωρίς οι προεκλογικές διεργασίες στην Αγία Παρασκευή με τους υποψήφιους να ανακοινώνουν νέα πρόσωπα και συμμαχίες.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της σύμπλευσης του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, με τον επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Πόλη», Φώτη Αλεξόπουλο παρότι λίγες εβδομάδες πριν ο τελευταίος εξαπέλυσε μύδρους κατά της δημοτικής αρχής, με αφορμή το θέμα του κλεισίματος του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος.

Την Τρίτη εξάλλου, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος και επικεφαλής της παράταξης «Νίκη των Πολιτών», ανακοίνωσε τον Γιάννη Γεράσιμο ως νέο μέλος της παράταξης. Ο κ. Γεράσιμος είναι αριστούχος διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και άσκησε μαχόμενη δικηγορία για πέντε χρόνια. Είναι, επίσης, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και σήμερα εργάζεται στο υπουργείο Εσωτερικών. Από τα χρόνια της Νομικής υπήρξε ενεργός στο φοιτητικό κίνημα και συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικά κινήματα. Συμμετέχει επίσης ως εθελοντής στο περιοδικό δρόμου “Σχεδία”, σε κινήματα αλληλεγγύης όπως το προσφυγικό και σε δράσεις της νεολαίας της Νίκης των Πολιτών.

Προηγήθηκε στα τέλη Ιουνίου, η ανακοίνωση της ένταξης στη «Νίκη», του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού συντάκτη, Νίκου Μπιρμπάκου, ο οποίος έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης ως αρχισυντάκτης και συντάκτης εκπομπών ραδιοφώνου (ΕΡΤ, Alpha, ΑΝΤ1) και ως παραγωγός εκπομπών (Δίαυλος 10, Εν Λευκώ, Alpha 989 και POLIS 88,6).

Show More

Related Articles

Back to top button