ΠολιτικήΔημοτικάΠεντέλη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης την Τρίτη 8 Αυγούστου

H 18η για το 2023 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 18:30 δια ζώσης – στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου – και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση).

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση του πάρκου Θάλωσσι της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης», συνολικού προϋπολογισμού 5.366.794,40 (συμπ. Φ.Π.Α. 24%) & τον ορισμό δυο (2) εκπροσώπων με τους αναπληρωτές του, για την κοινή επιτροπή παρακολούθησης (ψηφίζει και ο Πρόεδρος ΔΚ Ν. Πεντέλης κ. Μιχελακάκης).
  2. Αγορά ιδανικού μεριδίου ακινήτου χαρακτηρισμένου ως ΚΧ στην Δ.Κ Μελισσίων περικλειόμενο από τις οδούς Αγίας Μαρίνης – Πεζόδρομο και Αν. Παπανδρέου για την εφαρμογή του Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλης (ψηφίζει και ο Πρόεδρος ΔΚ Μελισσίων κ. Δροσάτος).
  3. Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πεντέλης στους αθλητικούς συλλόγους, αθλητικής περιόδου 2023-2024.
  4. Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Δήμου Πεντέλης έτους 2024.
  5. Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Πεντέλης έτους 2024 .
  6. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων 2023 για χρηματοδοτούμενα προγράμματα (εισήγηση από ΟΕ).
  7. Εισηγητική έκθεση 2ου τριμήνου του έτους 2023 προς την οικονομική επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (εισήγηση από ΟΕ).
  8. Διαγραφή χρέωσης ποσού από ανείσπρακτα Δ.Τ.

 

Show More

Related Articles

Back to top button