ΠολιτισμόςΕλλάδαΕιδήσεις

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου»

Δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προώθηση της πολης με αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020 και με δεδομένες τις συνθήκες λόγω της πανδημίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στην ψηφιακή προσπάθεια του Τμήματος Τουρισμού, που επιγράφεται «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου».

Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο να αναδειχθεί ο προορισμός «Θεσσαλονίκη» μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των κατοίκων και των επισκεπτών της, όπως κάνουν και τόσες άλλες πόλεις παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος ενθαρρύνει όλους να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter κτλ.)την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 κείμενα με προσωπικές εμπειρίες, παλιές και νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα ή τη ζωή στην πόλη, προωθητικά βίντεο του Δήμου και άλλων φορέων, προσωπικά βίντεο ή οτιδήποτε άλλο φέρνει μια γλυκιά προσωπική ανάμνηση από τη Θεσσαλονίκη «μέσα από τα δικά σας μάτια».

Η Θεσσαλονίκη, πέραν όλων των άλλων στοιχείων που συνθέτουν τη φυσιογνωμία της πόλης, είναι και οι εμπειρίες που δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν με οικογένειες, παρέες, σχέσεις και φίλους από όλον τον κόσμο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε την πόλη μέσα από τα μάτια των άλλων.

Για τις δημοσιεύσεις προτείνεται να χρησιμοποιηθούν τα hashtags #worldtourismday #wearethessaloniki #whytovisitthessaloniki #thessalonikistories #thessalonikimemories #thisisthessaloniki και με επισήμανση (tag) τα socialmedia του Δήμου:

Facebook: https://www.facebook.com/cityofthessalonikiofficial Instagram: https://www.instagram.com/city.of.thessaloniki YouTube: https://www.youtube.com/user/CityOfThessaloniki

???????

Πηγή: Parallaximag.gr

Show More

Related Articles

Back to top button