ΠολιτικήΕλλάδαΙστορίαΕιδήσεις

Πήρε φωτιά το Twitter μετά την προβολή του video για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή

Φωτιά έχουν πάρει από χτες τα social media μετά την προβολή βίντεο στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής με αφορμή τον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το σχετικό βίντεο απεικόνιζε εικόνες από την ιστορία της Ελλάδας, από μάχες του Ελληνισμού άλλα και εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου. Όπως ήταν αναμενόμενο και λόγω της τεταμένης κατάστασης στην οποία ζούμε, τα καυστικά σχόλια είχαν την τιμητική τους.

“Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει στον πανελλήνιο εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, τιμώντας με έναν ξεχωριστό τρόπο αυτούς που τάχθηκαν στην υπεράσπιση της πατρίδας μας, στη διαφύλαξη των ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών συνόρων. Απόψε, στην πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής “ζωντανεύουν” -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ιστορίας μας που αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια, στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας” αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Βουλής για το βίντεο που προβλήθηκε από τις 18:15 έως τις 20:45, στην πρόσοψη του κτηρίου.

Η αισθητική του βίντεο και η επιλογή του περιεχομένου έκαναν πολλούς χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για την επιστροφή της αισθητικής της επταετίας…

Πηγή: thefaq.gr
Show More

Related Articles

Back to top button