ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Πήρε εξιτήριο ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη – Τι δήλωσε για το περιστατικό

Εξιτήριο πήρε χθες (1/5) από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν ο 18χρονος που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό και την κοιλιά από συμμορία ανηλίκων στην Ακρόπολη.

Ο νεαρός μιλώντας στο MEGA περιέγραψε το περιστατικό και τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι δράστες σημειώνοντας τα εξής: «Ήμασταν εκεί με την παρέα μου (…) καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά εκεί πέρα, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”».

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε, με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι» τόνισε.

«Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή» συμπληρώνει.

Εκείνη ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε τα χτυπήματα, καθώς όπως αναφέρει, «το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες».

Show More

Related Articles

Back to top button