ΒριλήσσιαΕιδήσεις

Ο Σελ βρήκε τη νέα του οικογένεια!

Μετά το ντόρο που έγινε για την περίθαλψη του μικρού Σελ, τέλος καλό όλα καλά: Ο Σελ υιοθετήθηκε! Το γεγονός ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα η ομάδα FeliCity – Γάτες στην πόλη.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της φιλοζωικής ομάδας:
“Μετά από ένα αγωνιώδες ταξίδι ασιτίας, ασθένειας και κακοποίησης, ο Shell – με τα εγκαύματα – βρήκε το παντοτινό του σπίτι!
Θεραπευμένος, στειρωμένος και ευτυχισμένος, πλέον.
Ευχαριστούμε θερμά όσους στάθηκαν δίπλα του.
Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να τον σώσουμε:
– Ελένη Βαρούχα, Γιάννη Τσούτσια, Σοφία Τουλιάτου, Ντέμη Αναστασίου, Στεφανία Δημητριάδου, Ολυμπία Μουράτογλου.
– Από το πρατήριο SHELL Αναπαύσεως 41, τους εργαζόμενους: Βαγγέλη, Άλντο, Άλκη, Βαγγέλη, Σπύρο, Ρένο και τον Κώστα από ελαστικά Φωκάς.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Βριλησσίων με την πάντα καίρια συμβολή του, τον σύλλογο SOS Αδέσποτα Βριλησσίων για την αλληλεγγύη που έδειξε και την κτηνίατρο Δέσποινα Κωτσή για την εξαιρετική φροντίδα κατά τη θεραπεία του.
Ευχαριστούμε και όλους όσοι βοήθησαν με κοινοποιήσεις.
Για την Έλενα Κουρκούλη (υπάλληλο της SHELL) που μας ειδοποίησε να πάμε όταν τον πρωτοείδε, έκανε έρανο και τελικά τον υιοθέτησε και τον νέο του “μπαμπά” Ξενοφώντα, δεν έχουμε λόγια ικανά να τους ευχαριστήσουμε. 
Θα τους ευχαριστεί όμως ο Σελ για πάντα, κάθε μέρα, όλη μέρα, με το δυνατό γουργουρητό του και τις χίλιες αγκαλιές που ήδη τους κάνει.”
Show More

Related Articles

Back to top button