Αγία ΠαρασκευήΠολιτικήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Ο Κώστας Σκόνδρας μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο στη “Νίκη των Πολιτών”

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Νίκη των Πολιτών” στην Αγ.Παρασκευή, Γιάννης Σταθόπουλος γνωστοποίησε την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Σκόνδρα.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

“Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρα τον εκλεκτό συμπολίτη, Κωστα Σκονδρα στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευης» ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.

Ο Κωστας Σκονδρας υπήρξε από τους πρώτους ερμηνευτές του Νέου Κύματος,τα έτη 1979 – `81 συνεργάσθηκε σε συναυλίες με τους Μ. Θεοδωράκη και Χρήστο Λεοντή και στην συνέχεια για πολλά χρόνια με τον Μάριο Τόκα και πολλούς Έλληνες συνθέτες τραγουδώντας σε περισσότερες από 700 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι κάτοικος της πολης μας από το 1989 και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας-Ε.Τ.Ε (διετέλεσε Αντιπροέδρος,Γενικος Γραμματέας και Πρόεδρος της) όπως και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος (Π.Ο.Θ.Α).

Ο Κωστας έχει τραγουδήσει σε πολλές συναυλίες στην πόλη μας και πρόσφατα σε εκδήλωση-αφιέρωμα της «ΝΙΚΗΣ» στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη Μικη Θεοδωρακη στην Πλατεία Τσακου. Τέλος, η βοήθεια του σε θέματα Πολιτισμού στην πόλη μας θα είναι πολυ σημαντική.

Δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών”.

Show More

Related Articles

Back to top button