ΠολιτισμόςΚινηματογράφοςΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού αποκαλύπτει… «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη»

Προβολή ταινίας μικρού μήκους με μαριονέτες την Παραμονή Πρωτοχρονιάς καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας

Με ένα διαφορετικό τρόπο θα γιορτάσει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποκαλύπτοντας σε μικρούς και μεγάλους… «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη».

Οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση του Covid19, απαιτούν την εύρεση νέων τρόπων εορτασμού. Για τον λόγο αυτό, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 9 το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dpapxol.gov.gr/) και στην σελίδα του Δήμου στο Facebook, θα προβάλλεται η μικρού μήκους ταινία «Το μυστικό του Αϊ Βασίλη».

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας προκειμένου να μας κρατήσει συντροφιά ολόκληρη την τελευταία ημέρα του 2020.

Η Στεφανία, ο Χρήστος, η νευρική θεία Θέκλα και ο Άγιος Βασίλης θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια ατμοσφαιρική ταινία με βασικούς πρωταγωνιστές τις μαριονέτες, οι οποίες βρίσκουν φωνή μέσα από τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σοφία  Καψαμπέλη, Φρύνη Αρβανίτη και Αλέξη Σταυράκη.

Δείτε το τρέιλερ:

Show More

Related Articles

Back to top button