ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

ΟΛΜΕ: Τρίωρη στάση εργασίας στις 10/1 – «Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση εκπαιδευτικών καλλιτεχνικών μαθημάτων»

Τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11πμ-2μμ) για την ερχόμενη Τρίτη 10 Ιανουαρίου προκήρυξε η ΟΛΜΕ, προκειμένου όσοι εκπαιδευτικοί καλλιτεχνικών μαθημάτων επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι εργαζόμενοι στην τέχνη και τον πολιτισμό, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των πτυχίων και των σπουδών τους.

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση της 10ης Ιανουαρίου 2023. Στις 11:30 θα αρχίσει η συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία μέχρι το Υπουργείο Παιδείας, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι. Στο Πεδίον του Άρεως θα υπάρχει και πούλμαν για την μετακίνηση προς το Υπ. Παιδείας.

Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (11πμ-2μμ) για όσες και όσους εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών μαθημάτων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Απαιτούμε να αποσυρθούν από το Προεδρικό Διάταγμα οι αναφορές στις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και να επανέλθουν τα επαγγέλματα τους στο καθεστώς ΤΕ (ή ΠΕ για όσους κλάδους ίσχυε)».

Show More

Related Articles

Back to top button