ΠολιτισμόςΕλλάδαΕιδήσεις

Οι… φωτογραφίες της ημέρας: Αυτοψία αρχαιολόγων παρουσιάζει την τσιμεντένια “εικαστική παρέμβαση” στην Ακρόπολη

Νέες φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου μετά τα “τσιμέντα” στην Ακρόπολη, με το άνοιγμα των αρχαιολογικών χώρων και τη δυνατότητα που έδωσαν σε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων  να επισκεφτεί τη νέα, “τσιμεντωμένη” Ακρόπολη.
Σημειωτέον δε, ότι άδεια αυτοψίας δεν τους δόθηκε ποτέ, όπως αναφέρει και η πρόεδρος του ΣΕΑ κι έτσι επισκέφτηκαν το χώρο με… εισιτήριο ελευθέρας!
Με ανάρτησή της, λοιπόν, σε κοινωνικό δίκτυο η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Δέσποινα Κουτσούμπα παρουσίασε  φωτογραφίες από την Ακρόπολη και αναφέρει:
Ανεβήκαμε λοιπον στην Ακρόπολη σήμερα, με το εισιτηριάκι το ελευθέρας στο χέρι (μη μας πουν ότι δεν πηγαμε ως… τουρίστες και παρεξηγηθεί η πολιτική ηγεσία!) και αντικρύσαμε αυτά που βλέπετε…
Έχω πολλά μα πάρα πολλά να πω, αλλά για την ώρα απλώς αφήνω αυτές τις φωτογραφίες εδώ. Ειδικά η προτελευταία είναι από τις αγαπημένες μου, έχει και θάλασσα, βέβαια δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τραβηγμένη από το ΒΡΑΧΟ της Ακρόπολης, αλλά ντάξει μωρέ, καλή καρδιά. Στην προπροτελευταία, αν είχε λίγη θάλασσα, θα βάζαμε και δέστρες, αλλά αυτά ειναι οι αδικίες της ζωής: όταν κάνουν τέτοια έργα στα αλιευτικά καταφύγια δεν τα πουλάνε για μεγάλη μουρη και δεν τους τα χρηματοδοτεί ο Ωνάσης…

Show More

Related Articles

Back to top button