ΒριλήσσιαΠεριβάλλον

Οι φίλοι της ηλεκτροκίνησης δίνουν ραντεβού στα Βριλήσσια

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 5μμ στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης

Ραντεβού στα Βριλήσσια και συγκεκριμένα στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», δίνουν το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στο πλαίσιο της 6ης Ετήσιας Συνάντησης Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες ηλεκτρικών οχημάτων, στη συνάντηση μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και όλα τα νέα μέσα που έχει εισαγάγει στη ζωή μας η μαζική ανάπτυξη της χρήσης ρεύματος για κάθε μετακίνηση. Ακόμα, η συνάντηση είναι το απόλυτο μέρος για κάθε φίλο και φίλη της τεχνολογίας, καθώς εκεί θα δει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Η 6η ετήσια συνάντηση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Οι στόχοι της Ετήσιας Συνάντησης Ηλεκτροκίνησης

Στόχος της ετήσιας συνάντησης είναι να φέρει κοντά τους φίλους αυτής της νέας, καθαρής περιβαλλοντικά μορφής μετακίνησης, ώστε να υπάρξει ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων.

Επιπλέον, αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού για τις πάρα πολλές διαφορετικές λύσεις που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσει τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια, καθώς θα αυξάνεται η διείσδυσή της.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button