ΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Οι βοηθοί του Αη- Βασίλη στέλνουν απαντήσεις στα γράμματα των παιδιών του Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς βρήκε αυτή την παράξενη για όλους χρονιά το δικό του τρόπο να ευχαριστήσει τους μικρούς μας φίλους που και φέτος ανυπομονούν να λάβουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη. Έτσι, με τους βοηθούς του αγαπημένου μας Αγίου να έχουν σκορπιστεί σε όλη τη γη για να βοηθήσουν, έφτασαν και στον Δήμο Κηφισιάς και… απαντούν σε γράμματα.

“Ο κορονοϊός μπορεί να απαγορεύει τις μετακινήσεις, αλλά δεν εμποδίζει τον Αϊ-Βασίλη να στείλει τα γράμματα του στους μικρούς του φίλους!
Μάλιστα επέλεξε στον Δήμο μας βοηθούς του, τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, το προσωπικό του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής των Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Ταχυδρομείο, προκειμένου τα παιδιά να μπορέσουν να λάβουν τις απαντήσεις του.
Όπως μας αποκάλυψαν οι βοηθοί του έχει λάβει γράμματα πρωτότυπα και μοναδικά. Τα γράμματα των μικρών παιδιών του Δήμου μας είναι πολύχρωμα, γεμάτα ζωγραφιές, με ευχές για τη νέα χρονιά, με αναφορές στην πανδημία και φυσικά με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων.
Ο Αι- Βασίλης θα απαντήσει σε όλα τα παιδιά τα οποία συμβουλεύει να φορούν τις μάσκες τους και να περιμένουν λίγο ακόμα για ζεστές αγκαλιές με την γιαγιά και τον παππού!!!”

Show More

Related Articles

Back to top button