ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Πλήθος κόσμου ούρλιαζε «δολοφόνοι»

Στο εδώλιο του κατηγορυμένου θα καθίσουν οι 12 δράστες

Μετά από την ολιγοήμερη αναβολή που έλαβε η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού την περασμένη Τετάρτη (18/1), αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα (23/1).

Στο εδώλιο του κατηγορυμένου θα καθίσου οι 12 νεαροί που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Οι δώδεκα νεαροί που εμπλέκονται στην υπόθεση, θα οδηγηθούν στο εδώλιο κατηγορούμενοι αφενός για τον θάνατο του Άλκη Καμπανού, καθώς και τον τραυματισμό δύο φίλων του.

Η δίκη πρόκειται να διεξαχθεί στην κεντρική αίθουσα των δικαστηρίων, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» οι δώδεκα κατηγορούμενοι και περισσότεροι από 20 συνήγοροι υπεράσπισης θα βρεθούν στο δικαστήριο, ενώ οι μάρτυρες κατηγορίας είναι 26 και οι μάρτυρες υπεράσπισης πάνω από 15.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού, το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας για την εκδίκαση της υπόθεσης, ο θάνατος του Άλκη προήλθε από συνδυασμό τραυμάτων από μαχαίρια στα πόδια και από χτυπήματα στο κεφάλι.

Πατέρας Άλκη: «Θα το ξεπεράσουμε»

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την περασμένη Τετάρτη (18/1), αντιμέτωποι με τους δολοφόνους του γιου τους.

Ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του άτυχου φιλάθλου του Άρη, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε στη φράση «έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε», ερωτώμενος για τη διαδικασία της δίκης, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Show More

Related Articles

Back to top button