ΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το 18ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp στο Μαρούσι

Το καλοκαιρινό Camp θα χωριστεί σε τέσσερις περιόδους - Βρείτε την αίτηση συμμετοχής

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της ΚΕΔΑ, διοργανώνει για 18η συνεχή χρονιά τον πετυχημένο θεσμό του «Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp» που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας δημιουργικές διεξόδους, αλλά και να στηρίξει στην καθημερινότητα τους εργαζόμενους γονείς.

Η λειτουργία του φετινού καλοκαιρινού Camp του Δήμου Αμαρουσίου είναι προσαρμοσμένη στις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα εξελιχθεί σε 4 περιόδους: Α’  περίοδος : 6 – 10/7/2020, Β’  περίοδος : 13 – 17/7/2020, Γ’  περίοδος : 20 – 24/7/2020, Δ’  περίοδος : 27 – 31/7/2020.

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη του 18ου Camp στο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τα παιδιά μας μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων και σε προγράμματα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία τους και σε θεματικές όπως: Ποδόσφαιρο, Παιχνίδια επιβίωσης, Τένις, Zumba, Εφαρμοσμένες τέχνες, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Θεατρικό παιχνίδι και Μουσική προπαίδεια.

Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής και ιδιαίτερης υγειονομικής συγκυρίας, ο Δήμος μας επιδιώκει να στηρίξει στην πράξη τις οικογένειες και με πολύ χαμηλό κόστος να παράξει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τα Μαρουσιωτιάκια και όχι μόνο, επεκτείνοντας την ομπρέλα κοινωνικής προστασίας και τη θερινή περίοδο. Ο Δήμος Αμαρουσίου και με αυτή τη δράση επενδύει στον άνθρωπο και δυναμώνει τους δεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ βαθμού με τους πολίτες».

Ενώ στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας αναφέρει:

«Το 18o αθλητικό και πολιτιστικό Camp που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΑ), είναι έτοιμο και φέτος, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, να υποδεχτεί τα παιδιά της πόλης μας και να τους προσφέρει δημιουργικές διεξόδους, αλλά και να στηρίξει στην καθημερινότητά της την εργαζόμενη μητέρα. Ακολουθώντας ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, σε 4 περιόδους, τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους, συμμετέχουν σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, αποκτούν χρήσιμες γνώσεις και καλλιεργούν τα ταλέντα τους μέσα από μία βιωματική ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση».

 

Show More

Related Articles

Back to top button