ΥγείαΔήμοιΠεντέληΕιδήσεις

Ν. Τόλιος: “Μόνο λύπη και οργή για το κλείσιμο του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στα Μελίσσια”

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει σε Μελίσσια και Πεντέλη για το αυριανό κλείσιμο του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ στα Μελίσσια εν μέσω… πανδημίας.

Άστραψε και βρόντηξε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Συμμαχία” του Δήμου Πεντέλης, κ. Νίκος Τόλιος, για την απόφαση αυτή και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων του Δήμου να καταψηφίσουν το κλείσιμο του νοσοκομείο στο αυριανό, δια περιφοράς, ΔΣ.

Αναλυτικά η δημοσίευση του κ. Νίκου Τόλιου:

“Μόνο λύπη και οργή προκαλεί το αυριανό κλείσιμο του νοσοκομείου Α. Φλεμιγκ στα Μελισσια!!! Ο κος Βρουτσης, η κα Κεραμεως, η Δημαρχος Δ.Κεχαγιά και ο συνδιοικητης Α.Παλαιοδημος δίνουν πισώπλατη μαχαιριά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας!!! Ένα νοσοκομείο που ζητήθηκε από τον ΕΟΔΥ για κέντρο περίθαλψης λοιμωξεων!!! Εν μέσω υγεονομικης κρίσης – αναβαλλονται επίσημα το 80% των τακτικών χειρουργείων- κάποιοι ανάλγητοι βάζουν ταφόπλακα σε έναν έτοιμο νοσηλευτικό χώρο!!! Το θέμα αφορά όλη τη πόλη όλη την Αττική και όχι μόνο. Καλώ τους δημοτικούς συμβούλους της συνδιοικησης στο αυριανό ΔΣ δια περιφοράς να στείλουν ένα υπεύθυνο ΟΧΙ στο κλείσιμο του νοσοκομείου. Οι συμπολίτες μας δεν μας ψήφισαν για να κλείνουμε δομές αλλά να προσπαθούμε για δημιουργία νέων. Σταθείτε στο ύψος των περιστασεων. Δεν είναι παιχνιδάκι η διοίκηση είναι υπευθυνότητα και συμπαράσταση στο πολίτη. Πριν λίγο σε έγκυρα site προστέθηκε και η πόλη των Μελισσιών στις ιδιαιτερα βεβαρημενες υγεονομικα περιοχες!!! Ζητώ άμεσα την ανάκληση του θέματος στο ΔΣ και την ενεργοποίηση της νοσοκομειακης μονάδας. Πραξτε το ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!!!!”

Show More

Related Articles

Back to top button