Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΕιδήσεις

ΝΙΚΗ των Πολιτών: Τέσσερα έργα της δημαρχιακής μας θητείας σε εξέλιξη”

Με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση “Νίκη των Πολιτών” με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο επισημαίνει τα έργα που δρομολογήθηκαν επί θητείας της και υλοποιούνται τώρα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της “Νίκης των Πολιτών”:

 “Συνεχίζονται, μετά τα χιόνια, τα εξής έργα που είχαμε μελετήσει, χρηματοδοτήσει και δημοπρατήσει στη θητεία μας:

  1. Η ανάπλαση όλων των αύλειων χώρων των Λυκείων της πόλης: Μετά την ανάπλαση του αύλειου χώρου των 1ου και 2ου Λυκείου (Άι Γιαννης και Κοντόπευκο) και του αθλητικού χώρου του 3ου Λυκείου (Κοντόπευκο) ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες το προαύλιο του 4ου Λυκείου (Τσακός).
  2. Η ανάπλαση των αθλητικών χώρων του Πάρκου Στ .Κώτσης (πρ. στρατόπεδο), έργο που σχεδιάσαμε και χρηματοδοτήσαμε με δημοπράτηση από την σημερινή Δημ. αρχη. Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα έχει ολοκληρωθει μέχρι τον Ιούνιο.
  3. Νέες ασφαλτοστρώσεις από εργολαβία που δημοπρατήσαμε: Μετά την ασφαλτόστρωση τμημάτων της οδού Γιαβάση ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση μεγάλου τμήματος της οδού Κυκλάδων και έπεται συνέχεια.
  4. Έγιναν οι διαγραμμίσεις πεζών και στάθμευσης αυτοκινήτων στο πεζοδρομημένο πρωτοποριακό έργο της Κεντρικής Πλατείας. Οι διαγραμμίσεις μαζί με την τοποθέτηση των φωτιστικών ολοκλήρωσαν ουσιαστικά το έργο.

 

ΥΓ1: Η αγωνιώδης προσπάθεια της Δημ. Αρχής να παρουσιάζει ως «δικά της» αυτά όλα τα έργα, είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας της να εμφανίσει νέα έργα που σχεδίασε και υλοποίησε. Οι πολίτες όμως θα ενημερωθούν.

ΥΓ2:Προχωρουν επίσης οι διαδικασίες της έκδοσης οικοδομικής αδείας για τον ΙΟΛΑ. Θα ακολουθήσει εντός του 2021 η δημοπράτηση του έργου. Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.”

 

 

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

 

Show More

Related Articles

Back to top button