ΑκτιβισμόςΔήμοιΦιλοθέη-ΨυχικόΑλληλεγγύηΔημοτικάΕιδήσεις

Να γίνει ο εθελοντισμός «στάση ζωής» για όλους προτρέπει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Με συνεχή ενεργή δράση, ο Δήμος προσκαλεί τους πολίτες να συμβάλλουν στο έργο του ειδικά στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού μετά από μια επιτυχημένη περίοδο εθελοντικής δράσης κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown και μία σειρά εθελοντικών κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων για την στήριξη και ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις με απώτερο σκοπό την προσφορά στους συνανθρώπους μας.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος καλεί τους δημότες να κάνουν τον εθελοντισμό «στάση ζωής» για την χαρά της προσφοράς, για την χαρά που απορρέει από το καλό, για την χαρά που υπαγορεύουν τα ιδανικά της αλληλεγγύης και οι αξίες του ανθρωπισμού.

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Ας κάνουμε τον εθελοντισμό «στάση ζωής» - Ενυπόγραφα

«Γονείς και εκπαιδευτικοί, παππούδες και γιαγιάδες, οφείλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά μας αυτά τα ιδανικά του εθελοντισμού και να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αναλλοίωτες αξίες του ανθρωπισμού, στις οποίες στηρίχθηκε κάθε κοινωνία για να προοδεύσει έως σήμερα.

Στην εποχή των ανθρωπιστικών κρίσεων, ο εθελοντισμός αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που θέλετε να βιώσετε τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς και σας καλούμε στην ομάδα εθελοντών του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Στο πενταψήφιο νούμερο 15310 (που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο) αναφέροντας τον τομέα στον οποίο θέλετε να βοηθήσετε

Β)Στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Παιδείας, στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 2132014601 και 2132014681

Γ) Στέλνοντας εκδήλωση ενδιαφέροντος στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου pronoia@0177.syzefxis.gov.gr

Οι ιδέες σας, η συμπαράσταση και όποιο κομμάτι των δυνάμεων και του ελεύθερου χρόνου σας θέλετε να συνεισφέρετε, είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα»

Show More

Related Articles

Back to top button