ΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Μπαράζ απαντήσεων Σταθούλη- Διακολιού για την “σκοτεινή ΑΘΜΟΝΟΝ”

Απάντηση στην απάντηση και ερωτηματικά για την "διαφάνεια" των προηγουμένων θητειών του Δήμου

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης σε συνέχεια δημοσιοποίησης του άρθρου της Δημοτικής Συμβούλου Μαίρης Διακολιού με τίτλο «Η σκοτεινή ΑΘΜΟΝΟΝ και ο αντιδήμαρχος κ. Σταθούλης» (αναλυτικά το άρθρο ΕΔΩ) , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κα Διακολιού αναπολεί τις ημέρες της διοίκησης, τότε που η ίδια ήταν μέλος. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η στάση της να υπερασπίζεται διαρκώς πολιτικές που χρέωσαν την ΑΘΜΟΝΟΝ και κατά συνέπεια τον Δήμο Αμαρουσίου με 15 εκ. ευρώ για την απόκτηση παραρεμάτιων και κοινόχρηστων χώρων, όταν μάλιστα για αυτές τις υποθέσεις είχε ασκηθεί δίωξη στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΑΘΜΟΝΟΝ. Να προσέχει γιατί εκτίθεται».

Φυσικά η κ. Διακολιού έσπευσε να απαντήσει και πάλι στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών θέτοντας μάλιστα με τον δικό της τρόπο άμεσα ερωτήματα στον κ. Σταθούλη “επί προσωπικού”:

Ο κ. Σταθούλης και δεν απαντά για την «ΑΘΜΟΝΟΝ» και δηλώνει «χαρούμενος» για την χαριστική παράδοση στο Mall

Τα τελευταία 14 χρόνια ο κ. Σταθούλης, υπογράφει τα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου. Αντί να απολογείται για όσα τεράστια, κρυμμένα, «σκοτεινά» δημοτικά χρέη (μερικά μόνο από τα οποία αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου τον τελευταίο χρόνο), προσπαθεί να βγει και από πάνω! Αντί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για τα πεπραγμένα των θητειών (στις οποίες ο ίδιος συμμετείχε καθοριστικά) στην «σκοτεινή»  ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ, πετά την μπάλα στην εξέδρα.

Αυτά για την ουσία, στην οποία προσκαλούμε να προσέλθει κάποτε ο κ. Σταθούλης.
——————————–
——————————–
Υ.Γ.: Επί προσωπικού


Κύριε Σταθούλη, όπως γνωρίζετε, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτε.

Πριν περίπου 20 χρόνια συμμετείχα σε μία δημοτική αρχή. Διαχώρισα την σχέση μου μαζί της λόγω διαφωνίας στην τότε ασκούμενη πολιτική, ενώ δεν είχα ουδέποτε σχέση με την «ΑΘΜΟΝΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ», όπως επίσης καλά γνωρίζετε. Την ίδια εποχή που εγώ διαχώριζα την θέση μου, παράγοντες από άλλες παρατάξεις συνωστίζονταν για να βγουν μία φωτογραφία με τον τότε δήμαρχο Π. Τζανικό σε γιορτές και εκδηλώσεις, και «τρύπωναν» στο γραφείο του, όπου κάθονταν επί ώρες, όπως επιπλέον πολύ καλά γνωρίζετε.

Εκπλήσσομαι λοιπόν που προσπαθείτε να με ταυτίσετε, τώρα, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, με εκείνους που – όπως λέτε – εφάρμοζαν «πολιτικές που χρέωσαν την ΑΘΜΟΝΟΝ». Αντί να προσπαθείτε επί ματαίω εις βάρος μου, μήπως θέλετε να μας πείτε πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ βγήκαν επιπλέον κερδισμένοι αυτοί που κατηγορείτε, από τις επιλογές σας, κατά την θητεία σας στην δημοτική αρχή Πατούλη και στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΘΜΟΝΟΝ;

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια στο θέμα και αν η πλευρά του Δήμου θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις.

Show More

Related Articles

Back to top button