ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Πεντέλη: Στον συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου η Σέβη Πάχνη

Στον δημοτικό συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου εντάχθηκε και η Σέβη Πάχνη, πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης επί τρια συναπτά έτη.

Σε δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου τόνισε:

«Με χαρα και ενθουσιασμό υποδέχομαι στην ομάδα μας την Σέβη Πάχνη, πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δημου Πεντελης επί τρια συναπτά έτη. Η Σέβη κατοικεί στην Πεντέλη, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου-Μορτερο, σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Greenwich του Λονδίνου και στη μέχρι τώρα αυτοδιοικητική της πορεία δούλεψε με μεράκι, κέφι και θετική διάθεση με όλους τους διευθυντές των Σχολείων μας προκειμένου να επιλύει τα θέματα που προέκυπταν. Καλώς ήρθες Σέβη μου. Ευχαριστώ για την στήριξη σου!»

Σέβη Πάχνη: «Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό»

Από την πλευρά της, η Σέβη Πάχνη δήλωσε:

«Σήμερα ο τόπος μας έχει ανάγκη από παρεμβάσεις, εθελοντισμό, συνεργασία, προτάσεις και όραμα. Γνωρίζοντας την καθημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και παραμένοντας ενήμερη για τα προβλήματα της περιοχής μας, και με ιδιαίτερη Αγάπη κυρίως για την Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης από την οποία προέρχομαι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Νατάσας Κοσμοπούλου, προσθέτοντας έτσι στην συλλογική προσπάθεια για την ευημερία του Δήμου μας.

Είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, αρκεί να το θέλουμε. Να θέλουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον τόπο που μεγαλώσαμε, να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας , να επιλύσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, να δώσουμε μορφή και πνοή στην προοπτική ανάπτυξη του τόπου μας. Με δύναμη χαμόγελο και αισιοδοξία για όλους εμάς και την νεολαία που ακολουθεί».

Show More

Related Articles

Back to top button