ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Με τη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΠΓΝ «Αττικόν» συνεργάζονται τα Δημοτικά Ιατρεία Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), στο πλαίσιο της παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, εξασφάλισε την συνεργασία των Δημοτικών Ιατρείων με τη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΠΓΝ «Αττικόν», και του δ/ντή, καθηγητή Γεράσιμου Φιλιππάτου, παγκοσμίως διακεκριμένου επιστήμονα, καθώς και του επιστημονικού συνεργάτη του, καρδιολόγου κ. Νικολόπουλου.

«Η αποδοχή του αιτήματός μας αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας, αναβαθμίζεται η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων και επιβεβαιώνεται η υψηλή παροχή υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλά και η ανάγκη λειτουργίας του εδώ και 7 έτη» επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Πλέον, η λειτουργία του καρδιολογικού ιατρείου θα πραγματοποιείται δύο φορές τον μήνα, από 13.30 έως 17.00 (ραντεβού στον τηλ. αριθμό 210 8045564), από τη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική με την ευθύνη του καθηγητή της καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προϊστάμενο της Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας του Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου «Αττικόν» και πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής Ανεπάρκειας.

Ο κ. Φιλιππάτος Γεράσιμος είναι, συν τοις άλλοις, ο µοναδικός καρδιολόγος εκτός ΗΠΑ µέλος της οµάδας που γράφει τις αµερικανικές κατευθυντήριες οδηγίες για την καρδιακή ανεπάρκεια. Μάλιστα, είναι και Βριλησσιώτης,γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη αξία σε αυτή τη συνεργασία, όπως επισημαίνεται τη σχετική ανακοίνωση.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκινά από την Τετάρτη 17/5.

«Στόχος μας πάντα η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας, η ενίσχυση της δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους, με τη διασύνδεση και συνεργασία δημοσίων φορέων πανεπιστημιακού επιπέδου» τόνισε για τη συνεργασία η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Β. Αρσένη -Λάμπρου, πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ.

Show More

Related Articles

Back to top button