ΥγείαΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στο ΚΕΜΜΕ για τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Κέντρο Προαγωγής Υγείας «Δρυμπέτειο».

49 πολίτες-αιμοδότες μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και υπάλληλοι του Δήμου μας, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα – ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης- προσήλθαν, με υποδειγματική τάξη και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19, για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από την  εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» συλλέχθησαν 45 μονάδες αίματος για την κάλυψη των αναγκών των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η πρόεδρός του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Οικονόμου  για την άψογη διαδικασία.

Στον Δήμο Κηφισιάς λειτουργούν τρεις τράπεζες αίματος δύο από τις οποίες συντονίζει το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» και μία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου. Η επόμενη  Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία προγραμματίζεται για την Άνοιξη του 2021.

Show More

Related Articles

Back to top button