Αγία ΠαρασκευήΥγείαΔήμοιΑλληλεγγύηΕιδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με απόλυτη επιτυχία και με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του Covid-19,  ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σε μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, και υπό αντίξοες συνθήκες οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής δεν έμειναν αποστασιοποιημένοι. Έδωσαν το παρών, έδωσαν πέντε λεπτά από το χρόνο τους και χάρισαν  αίμα για όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Για μία ακόμα φορά οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Παρά το ότι διανύουμε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, οι Δημότες μας όχι μόνο δεν έμειναν απαθείς στο κάλεσμα του Δήμου και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά ήρθαν χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο» δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της αιμοδοσίας ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν για να δώσουν αίμα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η  δράση».

Show More

Related Articles

Back to top button