ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

Μελέκ Ιπέκ: Νέα αρχή για 31χρονη που σκότωσε τον βασανιστή της & προσπαθεί να σπουδάσει

Η Μελέκ Ιπέκ πριν από λίγους μήνες αποφυλακίστηκε μετά από 108 ημέρες εγκλεισμού στις φυλακές για τη δολοφονία του συζύγου – βασανιστή της στην Τουρκία και πλέον κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο με στόχο να σπουδάσει Μαθηματικά.

Η Μελέκ Ιπέκ έδωσε για τρίτη φορά εξετάσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία της για τα αποτελέσματα, δηλώνοντας ότι ακόμη και αν δεν τα καταφέρει θα ξαναδώσει εξετάσεις. Όσο για το αν έχει άγχος, η ίδια υποστήριξε ότι τόσο το άγχος, όσο και ο ενθουσιασμός της δεν την άφησαν να κοιμηθεί όλη τη νύχτα.

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε σε αυτή τη ζωή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αφήστε τις γυναίκες να διαβάσουν και να σταθούν στα πόδια τους», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Η μία από τις δύο κόρες της Μελέκ Ιπέκ βρέθηκε έξω από το πανεπιστήμιο όπου έδινε η μητέρα της και δήλωσε περήφανη για την απόφασή της να δώσει εξετάσεις.

Η ιστορία της Μελέκ Ιπέκ

Η 31χρονη Μελέκ Ιπέκ δολοφόνησε τον Ιανουάριο τον σύζυγο – βασανιστή της, ο οποίος τηn κακοποιούσε συστηματικ;a μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους. Μετά από ένα ακόμη βασανιστήριο, η Μελέκ αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο. Η ίδια τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ειδοποιήσει ότι μόλις είχε σκοτώσει τον άντρα της. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, όπου τη βρήκαν χτυπημένη και με χέρια δεμένα. Πέρασε 108 μέρες στη φυλακή όταν τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε στα τέλη Απριλίου την απελευθέρωσή της. Μόλις βγήκε από τη φυλακή έπεσε στην αγκαλιά των δύο κοριτσιών της.

Πηγή: athensvoice.gr

Show More

Related Articles

Back to top button