ΔήμοιΜαρούσιΑσφάλειαΔημοτικάΕιδήσεις

Μαρούσι: Προσοχή στους επιτήδειους που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου

Καταγράφηκαν περιστατικά για απατεώνες που οχλούν τηλεφωνικώς ή δια ζώσης σε κατοικίες ή / και εταιρίες και ζητούν χρήματα για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου

Με αφορμή σχετικές καταγγελίες, ο Δήμος Αμαρουσίου εφιστά την προσοχή των Μαρουσιωτών, για την εμφάνιση επιτηδείων που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εν όψει Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα έχουν αναφερθεί περιστατικά για απατεώνες που οχλούν τηλεφωνικώς ή δια ζώσης σε κατοικίες ή / και εταιρίες και ζητούν χρήματα για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

Επισημαίνεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου ΔΕΝ συλλέγει χρήματα ή άλλα  αγαθά κατ΄ αυτό τον τρόπο, για την κοινωνική πολιτική του.  Ως εκ τούτου όλοι όσοι διαπιστώνουν τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουν στην Αστυνομία.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενδεικτικά αναφέρει: «Κάποιοι – δολίως – θέλουν να εκμεταλλευτούν το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αμαρουσίου και να εξαπατήσουν τους Μαρουσιώτες. Η Αστυνομική Δνση Αμαρουσίου έχει ενημερωθεί και επιληφθεί του θέματος».

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται πως όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης ή να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α),  ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα, στα Τηλέφωνα: 213 20 31 947, 213 20 31 949 και στο Email: okoipada@maroussi.gr .

Show More

Related Articles

Back to top button