ΜουσικήΝέα

Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη τραγουδούν στις 21/1 για το Μύρτιλλο

Συναυλία αφιερωμένη στο καφέ Μύρτιλλο θα πραγματοποιήσουν Το Σάββατο 21/1/23 στις 19:30 στο Θέατρο της «Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, στο Μαρούσι, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Στην μουσική αυτή βραδιά, που θα γιορτάσουμε 9 χρόνια λειτουργίας του Μυρτιλλου, με δύο εξαίρετους καλλιτέχνες, τον σπουδαίο συνθέτη Κώστα Λειβαδά που έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδια και την υπέροχη φωνή της Ανδριάνας Μπάμπαλη, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ) ΜΥΡΤΙΛΛΟ.

Λίγα λόγια για την ΚΟΙΝΣΕΠ MYRTILLO

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση MYRTILLO, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στη χώρα μας, για την επανένταξη στο χώρο της εργασίας, άτομα με αναπηρίες.

Μέσα στα χρόνια λειτουργίας του Μύρτιλλου (από το 2013) αναπτύχθηκε σιγά σιγά η ιδέα της ιδρύτριας του, Γεωργίας Βαμβουνάκη – Raffan, περί ενός αυτοδύναμου εργασιακού χώρου, όπου όλοι οι εργαζόμενοι (εκ των οποίων το 90% ανήκει στις ευπαθείς ομάδες), είναι συνιδιοκτήτες και συνδιαχειριστές της επιχείρησης, συλλειτουργοί και συνυπεύθυνοι για τη βιωσιμότητά της.

Αν και την ιδέα – αφορμή για την ίδρυση του Μύρτιλλου στην Αθήνα την έδωσε ένα ανάλογο καφέ στη Σκωτία (The Engine Shed, Edinburgh), η πρωτοτυπία του Μύρτιλλου έγκειται στο γεγονός ότι ποτέ δε βασίστηκε σε επιδοτήσεις ή χρηματοδοτήσεις, αλλά κινήθηκε και συνεχίζει να κινείται σαν μια αυτοσυντηρούμενη επιχείρηση, που βασίζεται αποκλειστικά στα έσοδα από την καθημερινή λειτουργία της. Για το λόγο αυτό έχει βραβευθεί δύο φορές, το 2014 και το 2018.

Η παρουσία όλων θα δώσει χαρά αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσετε τους εργαζόμενους και το έργο τους.

Πληροφορίες

Info: «Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό

Διεύθυνση Ευκαλύπτων 20 και Φοινίκων, Μαρούσι, 15126.

Show More

Related Articles

Back to top button